Standardna porcija je deset ćevapa sa pola somuna i luk.
Published:
Glavna karakteristika ovih ćevapa je rahlost. Smjesa od junetine nije nimalo nabijena ili gumasta, a sami ćevapi savršeno su slani (ne preslani, što je često slučaj!).
Postotak masnoće prilično je nizak, a ćevapi su savršeno ispečeni. Porciju ćete dobiti naparenu a ćevape ubačene u sredinu.
(lagano prepečenu i nikako premasnu).
Luk je iznimno ukusan, sladak i hrskav. Nakon ćevapa u MRKVI nećete osjećati “težinu” u želucu, bit ćete zadovoljni omjerom cijene i kvalitete i realno pojesti zaista solidan roštilj.
58. godina od početka naše priče i otvaranja prve ćevabdžinice na Baščaršiji u ulici Bravadžiluk 13, gdje se nalazi i danas.
Tajna Mrkvinih ćevapčića i pljeskavica je izražena u jedinstvenom ukusu, koji vrijedi barem jedanput probati.
Nije li tradicija Mrkve dovoljno duga i originalna da Vam zajamči siguran užitak?
Monday - Saturday: | |
Shopping | 10:00 - 22:00 |
Cafe | 08:00 - 23:00 |
Supermarket | 08:00 - 22:00 |
Exchange Office | 10:00 - 22:00 |
Sunday: | |
We are closed |